Vrolijke chaos bij kleding passen

IMG 3805Woensdagavond 19 maart (van 18.30 uur tot ongeveer 21.00 uur) is het opvallend druk bij Telstar aan het Boreelplein: meer dan 100 man (ruim 80 sporters met een verstandelijke beperking en hun begeleiders) gaan nieuwe kleding passen! De winkel is speciaal voor deze bijzondere klanten geopend.

Het is een drukte van belang: zoveel mensen die sportkleding, trainingspakken en schoenen moeten passen. Maar gezellig is het wel. Na dik twee uur twee passen en heel veel lijstjes invullen om de juiste maten bij de juiste sporter of begeleider te noteren begint het wat rustiger te worden in de grote winkel. Voor alle sporters kan het kledingpakket worden samengesteld. Zonder hulp van de Telstarmedewerkers was dat niet gelukt!

IMG 2619 IMG 2629

Heerenveen
Alle sporters weten dat het er in de komende maanden op aan komt: ze moeten hard trainen om straks in Heerenveen hun beste beentje voor te kunnen zetten zodat ze met heel veel medailles naar huis komen. Maar aan de kleding zal het in elk geval niet liggen! In Heerenveen gaan ze allemaal voor goud!

IMG 2646 IMG 3821

Meer Foto’s