Wandelaars Deventer Sportploeg naar slotdag Vierdaagse

Maar liefst 13 wandelaars van de Deventer Sportploeg liepen de Wandeldriedaagse tijdens de Special Olympics in Nijmegen en omgeving. Onder aanvoering van marsleider generaal b.d. Peter van Uhm (mét zijn hulphond in opleiding) wandelden zij drie dagen lang met veel plezier en maakten zo de Special Olympics mee. Op uitnodiging van de organisatie van de Special Olympics lopen zij vrijdag 22 juli het laatste deel van de 100e Vierdaagse mee: de Via Gladiola.
RSL 4227
De groep vertrekt al vroeg van het station van Deventer naar het station van Nijmegen. Daar gaan ze verder met de bus naar de startlocatie. Vervolgens lopen ze 3,5 kilometer over de Via Gladiola. Dat wordt natuurlijk één groot feest. Want – net als alle wandelaars die de vierdaagse van 2016 succesvol hebben uitgelopen – mogen onze stoere wandelaars genieten van het enthousiaste publiek dat langs de Via Gladiola staat om alle deelnemers te ontvangen.IMG 6361
Inhalen

Als ze allemaal het eindpunt hebben bereikt blijven ze nog even kijken. Want… drie begeleiders van de groep die naar de Special Olympics is geweest – Chris en Connie (de ouders van Ariane) en Jucetta (die ook al jaren – mede – de deelname van de Deventer Sportploeg aan de Deventer Avondvierdaagse organiseert) – hopen dan de vierde dag van de Vierdaagse tot een goed einde te brengen. En die willen ze natuurlijk ook wel even inhalen!

Monica 0343 Monica 0353