Wielrenners naar Side Event Tour de France

groepsfoto utrecht

Iedereen weet het wel: over een paar weken begint de Tour de France. In Utrecht. Zaterdag 13 juni is er een Nationaal Wielerevent om alvast in de stemming te komen. Maar liefst 11 wielrenners van De Zwaluwen gaan naar Utrecht om mee te doen aan de wedstrijden in het Wilhelminapark.

Een wedstrijd van 45 minuten en drie rondes. Voor de nieuwelingen van de groep (Davy, Peter en Lown) een hele kluif! Davy is de pechvogel van de dag. Hij is helemaal klaar voor de wedstrijden als zijn band knapt. Er is geen reserveband, dus helaas moet hij vanaf de zijlijn toekijken. Het zou zijn eerste wedstrijd zijn geweest op de driewieler. De andere tien (!) deelnemers: Lowen, Jorick, Auke, Peter, Hugo, Rick, Fatih, Abish, Tom en Hilbert rijden keurig hun rondjes. Jorick fietst met zijn vader op de racetandem. Beide heren vinden het spannend, maar genieten enorm. Elke ronde komen ze langs met een glimlach van oor tot oor!

Utrecht

Samen doen we het
Aan het eind van de wedstrijd rijdt Davy een ererondje op de racetandem met piloot Wilco. Zo kan hij toch ervaren hoe het is om op een parcours te fietsen. En natuurlijk rijden alle Deventer wielrenners dat rondje met hem mee!utrecht 5

Hele onderneming
Het is een hele onderneming om zoveel renners en fietsen mee te krijgen, maar iedereen heeft een geweldige dag gehad!

Enne… Fatih heeft er het Algemeen Dagblad mee gehaald!

utrecht 7

Meer foto’s op Facebook.