Zwemwedstrijden in Uden

De zwemmers van De Klup, Hera ’11 Raalte (voorheenSaVAS) én WGZ Uden komen elkaar elke twee jaar ergens in Nederland tegen: tijdens de Special Olympics. En al jaren roepen ze: ‘We moeten eens een wedstrijd organiseren samen!’ Zondag 5 februari is het zover: om een uur of elf vertrekt de bus van TCR met daarin de zwemmers uit Raalte én uit Deventer om naar het Drie-Essen zwembad in Uden af te reizen.

IMG 4561

De groep bestaat uit zo’n 50 personen, zwemmers én coaches. Onderweg wordt er gezellig in de bus geluncht en als ze aankomen in Uden zijn de zwemmers er helemaal klaar voor!
Gelukkig zijn er veel supporters meegekomen uit Deventer, dus het is gezellig druk in het zwembad.

IMG 4579 IMG 4582

Veel medailles
Iedereen zwemt drie afstanden, dus er zijn die middag veel medailles te verdelen. De zwemmers van De Klup komen terug naar Deventer met maar liefst 7 gouden, 8 zilveren en 12 bronzen medailles! En de vier estafetteploegen winnen allemaal een beker.

IMG 4631 IMG 4632

Na de wedstrijden is het tijd voor een welverdiende portie frites in een restaurant. Als je zo hard gezwommen hebt, dan kan dat best een keertje. Rond half negen is de bus terug in Deventer en een half uurtje later zijn ook de Raalter sporters terug bij Tijenraan.

IMG 4639 IMG 4643 IMG 4646 IMG 4649